Street dive show

Wilt u Street dive show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Street dive show vindt u hier op deze pagina.

Bravoure, moed, acrobatiek en veel entertainment. Deze gevaarlijke, risicovolle stunt show heeft het allemaal. Met speels gemak springen onze Street divers van gebouwen, bruggen, kranen of hoogwerkers. Als het maar hoog is (tot maximaal 30 meter)! Salto’s, schroeven, voorover, achterover, alles wordt uit de kast gehaald. We hebben het hier dan ook over echte specialisten, ervaren ‘hoogte’ springers die precies weten wat ze doen, met een uitstekend gevoel voor timing.

Natuurlijk is het landen niet onbelangrijk. Met een snelheid van wel 100 km per uur af te breken wordt een grote, speciaal ontwikkelde, ‘Crashbag’ (een groot luchtkussen dat aan de zijkanten openklapt) gebruikt. Beheersing van een goede valtechniek is hierbij wel noodzakelijk.

Deze show is inzetbaar bij elk soort evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan openingen, festivals of braderieën. Wel moet er voldoende ruimte beschikbaar zijn voor de ‘Crashbag’ (15 x 15 meter). Is er niets voorhanden waar vanaf gesprongen kan worden dan behoort het huren van  een verreiker of een schaarlift tot de mogelijkheden.

De show bestaat uit 2 springers en een speaker die voorzien van een sterke geluidsinstallatie het publiek informeert en vooral enthousiasmeert. 

Wilt u meer weten over Street dive show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Street dive show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Street dive show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Street dive show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Street dive show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Street dive show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens