Artiesten

Stoot!

Wilt u Stoot! boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stoot! vindt u hier op deze pagina.

De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben hun show volledig ingericht voor het bredere publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd volgens STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen, vormen samen een groot feest, maar kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! Zodra u het podium nadert. Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.  

YouTube video

Wilt u meer weten over Stoot!?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stoot! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stoot!.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stoot! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stoot! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Level 6

Boulevard

La Stampa

Right Said Fred

Waterproof Shampoo

Aanvraagformulier Stoot!

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens