Artiesten

Sting Look a Like

Wilt u Sting Look a Like boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sting Look a Like vindt u hier op deze pagina.

Sting Look-a-Like boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Deze Look & sound-a-like van Sting zingt LIVE alle grote hits uit zijn solocarrière en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing ‘’ioh’’ gehalte.

Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound-a-like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.

Stings carrière bestrijkt al jaren waardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze Look a Like is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.

Wilt u meer weten over Sting Look a Like?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sting Look a Like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sting Look a Like.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sting Look a Like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sting Look a Like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Sting Look a Like

Gegevens van het optreden

Contactgegevens