Stijlvolle steltlopers

Wilt u Stijlvolle steltlopers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stijlvolle steltlopers vindt u hier op deze pagina.

Steltlopers trekken overal en altijd de aandacht. Het publiek wordt dan ook gegrepen door de spectaculaire kunst van het lopen op metershoge stelten. Fantastische creaties, alsof ze van een andere wereld komen. De Stijlvolle Steltenlopers zijn ideaal om uw product of evenement te
promoten op een stijlvolle manier!

Wilt u meer weten over Stijlvolle steltlopers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stijlvolle steltlopers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stijlvolle steltlopers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stijlvolle steltlopers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stijlvolle steltlopers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stijlvolle steltlopers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens