Stemmen Op Hoog Niveau

Wilt u Stemmen Op Hoog Niveau boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stemmen Op Hoog Niveau vindt u hier op deze pagina.

ook de act ‘stemmen op hoog niveau’ is een geweldig spektakel. In het straattheater met humor en muziek vindt u een cello van maar liefst 3,70 meter hoog. De solo-celliste maakt er met haar cello altijd weer een geweldig stuk van. vol humor en muziek.

De dirigent en een valse G-snaar zijn de belangrijkste ingrediënten. Op de klanken van de 5e symfonie van Beethoven wordt een absurd gekke act opgevoerd. Het wordt in ieder geval een acrobatische klus, om de snaar nog net voor het laatste slotakkoord te stemmen en de juiste toonhoogte te treffen. 

Wilt u meer weten over Stemmen Op Hoog Niveau?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stemmen Op Hoog Niveau is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stemmen Op Hoog Niveau.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stemmen Op Hoog Niveau ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stemmen Op Hoog Niveau zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stemmen Op Hoog Niveau

Gegevens van het optreden

Contactgegevens