Stelten pieten

Wilt u Stelten pieten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stelten pieten vindt u hier op deze pagina.

Wat een mooi plaatje, zo’n enorme grote Stelten Piet Die zich wil begeven in hogere sferen met zijn hoge steltes loopt hij parmantig tussen het publiek en deelt lekkers uit.

Wilt u meer weten over Stelten pieten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stelten pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stelten pieten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stelten pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stelten pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Telekids Disco Show

LEGO MONSTER TRUCKS

Bob de Bouwer

Poppendokter

Het Zandkasteel

Aanvraagformulier Stelten pieten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens