Artiesten

Steam

Wilt u Steam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Steam vindt u hier op deze pagina.

Verwacht van STEAM geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Deze meiden weten wat ze willen: de tent omver blazen met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers. Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dan wel allemaal in een lekker rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Compleet met spectaculaire special effects is STEAM, dé feesttent- en festivalkraakster van 2019!

Onder de indruk en wil je zeker weten dat de hotshots van STEAM dit jaar bij jullie de tent op de kop zetten, boek dan snel!

Wilt u meer weten over Steam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Steam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Steam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens