Recreatie, Winkelcentrum promotions

Stormtrooper Bouw & Game Event

Wilt u Stormtrooper Bouw & Game Event boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stormtrooper Bouw & Game Event vindt u hier op deze pagina.

De Star Wars films staan in de top-10 van meest succesvolste films aller tijden en dat heeft een reden. Want Star Wars is een spannend en herkenbaar avontuur in de ruimte.

Iedereen herkent wel iets van zichzelf in de avonturen van Luke Skywalker. De jongen, die eigenlijk niet weet dat hij bijzonder is en opgroeit tot de redder van het universum.

Gereserveerd: En dat universum is een bijzondere wereld vol met fantasie figuren in een strijd tussen het goed en het kwaad. En u krijgt nu de mogelijkheid om heel even in deze fantasiewereld te stappen! Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ruimteschip op de tafels boordevol met Star Wars LEGO®. Of speel de Star Wars games op onze vier gameconsoles. En als je durft, kun je op de foto met een echte Stormtrooper.

Setting Lego Star Wars versie:

  • Bouwtafels 6 stuks
  • Ruim 125 kg mix Star Wars bouwsteentjes van lego
  • 4 games consoles met Lego spellen
  • 10 meter achterwand inclusief verlichting
  • Kleine geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek
  • 1 persoon begeleiding
  • 1 acteur Stormtrooper met 1 persoon begeleiding
  • Benodigde ruimte ca 50 m2
  • Advertentie controle verplicht.

Wilt u meer weten over Stormtrooper Bouw & Game Event?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stormtrooper Bouw & Game Event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stormtrooper Bouw & Game Event.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stormtrooper Bouw & Game Event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stormtrooper Bouw & Game Event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Stormtrooper Bouw & Game Event

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens