Standbouw

Wilt u Standbouw boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Standbouw vindt u hier op deze pagina.

De aantrekkingskracht van de vele door ITB-Decor ontwikkelde televisie-, film- en theater- decors vormt de basis van onze standbouw. Wij bouwen uitnodigend, sfeergevoelig en communicatief. Dit alles altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. ITB-Decor realiseert op deze wijze al jaren grote en kleine beurspresentaties in binnen- en buitenland. 

Eyecatchers

Tijdens een beurs of congres wilt u niet ondergaan in de massa. U wilt een hoge attentiewaarde, opvallen, eruit springen. Met uw producten, met uw bedrijf. Wij ondersteunen van harte die stelling, dragen ons steentje bij met een bijzonder, apart ontwerp. 

Het specialistenteam van ITB-Decor staat voor u klaar. Wij verzorgen standbouw in exclusieve en decoratieve vormen. Met innovatieve en ongebruikelijke gezichtspunten, u wilt immers iets wat nog niet is gedaan. Onze vakmensen begeleiden het project van schets tot uitvoer. Ontwerpen, timmeren, aankleden, plaatsen en nadien weer afbreken.

Wij leveren topkwaliteit binnen het gestelde budget. 

Wilt u meer weten over Standbouw?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Standbouw is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Standbouw.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Standbouw ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Standbouw zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Standbouw

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens