Artiesten

Splendid Viola

Wilt u Splendid Viola boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Splendid Viola vindt u hier op deze pagina.

Het violistische duo Splendid Viola is de perfecte muzikale omlijsting voor al uw feesten, partijen en plechtigheden.  Het repertoire is gevarieerd. Het bestaat uit o.a: bekende klassiekers, licht klassiek, opera, tango -en latin, musical en pop.  Femke en Sabine zijn professionele violistes. Femke bespeelt naast haar viool ook op professioneel niveau de altviool. In het repertoire wordt de viool afgewisseld door haar altviool. Dit brengt een grote diversiteit in repertoirekeuze en variëteit in klankkleuren met zich mee.  Het maakt duo Splendid Viola tot een uniek muziekduo dat zich ook luchtig mobiel tussen de gasten kan verplaatsen om ter plekke de warme klanken voor te dragen. 

Muzikale omlijsting 

Splendid Viola verzorgt romantische muziek bij uw bruiloft, sfeervolle muziek tijdens uw diner of receptie en gepaste muziek tijdens diverse plechtigheden. 

Verzoeknummers 

Wanneer u een verzoeknummer heeft, kunt u dat van tevoren aangeven zodat zij dat voor u ten gehore kunnen brengen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan de “Air “ van Bach tijdens het tekenen van de akte. De wedding march van Mendelssohn tijdens binnenkomst van het echtpaar of uw favoriete nummer. 

Wilt u meer weten over Splendid Viola?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Splendid Viola is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Splendid Viola.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Splendid Viola ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Splendid Viola zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Splendid Viola

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens