Spikkel stelten

Wilt u Spikkel stelten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Spikkel stelten vindt u hier op deze pagina.

Bij daglicht zijn de Spikkel Stelten een sprankelende explosie van kleuren.

Als de maan verschijnt, transformeren zij tot fabelachtige dwaallichtjes die je ’s avonds door de bomen kan zien dansen.

Deze fonkelende, blije meisjes geven een gloeisignaal af tijdens het vliegen en verleiden je om ook met de lichtjes te komen spelen.

Wilt u meer weten over Spikkel stelten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Spikkel stelten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Spikkel stelten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Spikkel stelten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Spikkel stelten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Spikkel stelten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens