Artiesten

Special

Wilt u Special boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Special vindt u hier op deze pagina.

SPECIAL is een enthousiast allround beroepstrio. Het muzikale gehalte van SPECIAL mag vergeleken worden met dat van gerenommeerde bands. Het duo heeft een zeer gevarieerd muziekaanbod. Het omvat van achtergrondmuziek en stevig party-werk tot meer eigentijd­se disco. Het repertoire is zo divers dat het feilloos op de wensen en verwachtingen van het aanwezige publiek kan worden afgestemd.

Of het nu gaat om een intieme receptie of een uitbundig bedrijfsfeest, SPECIAAL weet altijd de juiste toon te raken. Het trio beschikt over een eigen moderne geluidsinstallatie die afgestemd wordt op de wensen van de klant. Met een geheel eigen sound en een perfecte uitstraling swingt SPECIAL keer op keer. Met hun succesformule zijn ze aan het uitgroeien tot een van de meest gevraagde formaties.

Wilt u meer weten over Special?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Special is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Special.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Special ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Special zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Special

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens