Artiesten

Soul of Gospel

Wilt u Soul of Gospel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Soul of Gospel vindt u hier op deze pagina.

Soul of Gospel is een formatie waarvan je zelf kan bepalen met hoeveel vocalisten ze komen optreden, te starten bij vier zangers (m/v) met als maximum twaalf. Ben je dus op zoek naar een kleine formatie of juist een volledig koor? Bij Soul of Gospel is het allemaal mogelijk!
Alle leden hebben hun sporen verdiend in gospelkoren, musicals en soulbands.
Op de repertoirelijst vind je liedjes als Oh Happy Day, To My Father’s House, Say a Little Prayer, Shackles en Proud Mary. En dat is nog maar een kleine greep uit het rijke oeuvre!

Een optreden van Soul of Gospel is tot in de puntjes verzorgd. Zo ook de kostuums. Hun unieke gospel gowns zijn ontworpen en vervaardigd door Edgar Stuurman, de hofleverancier van Karin Bloemen. De jurken zijn goddelijk paars en sprankelend zilver. Een kostuumwissel bij een optreden met een pauze is uiteraard mogelijk.

Wilt u meer weten over Soul of Gospel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Soul of Gospel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Soul of Gospel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Soul of Gospel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Soul of Gospel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Soul of Gospel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens