Artiesten

Soufiane Eddyani

Wilt u Soufiane Eddyani boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Soufiane Eddyani vindt u hier op deze pagina.

Soufiane Eddyani is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Deze jonge rapper is momenteel één van de grootste rappers in België en scoort in een jaar tijd meerdere singles in de Nederlandse hitlijsten. Soufiane is vanaf zijn twaalfde al bezig met muziek, maar zijn prioriteit ligt jarenlang bij kickboksen. Zijn droom om hierin succesvol te worden valt in duigen als hij een blessure oploopt. Mede hierdoor brengt hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut single Terug In De Tijd uit.

Met als doel zich te onderscheiden van andere rappers behaalt Soufiane binnen 4 maanden 1 miljoen views met zijn debuut single. Enkele maanden later brengt hij de opvolger uit, God Vergeef Me, die in zes dagen tijd 370.000 keer werd bekeken. Uiteindelijk loopt de track op tot 2 miljoen views binnen 1 maand. Inmiddels is Soufiane niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige rapscene. In februari 2017 overschrijdt hij zichzelf met ruim 8 miljoen views binnen 2 maanden met het nummer ‘Dief Als Broer’. Dezelfde maand behaalt hij 100.000 abonnees op zijn YouTube kanaal en plaatst zijn eerste vlog online. Hierin laat hij ‘behind the scene’ beelden zien van zijn videoclip: ‘Dief Als Broer’.

Op 15 maart 2017 brengt Boef het nummer ‘Salam’ van het album ‘Slaaptekort’ uit in samenwerking met Soufiane. Het nummer staat binnen 1 dag op de eerste plaats in de ‘Top 50 Nederland’ op Spotify met 300.000 streams. In april 2017 tekent Soufiane een managementcontract bij SPEC. Momenteel is hij veel te vinden in studio, waar hij druk bezig is met het maken van nieuwe muziek.

Wilt u meer weten over Soufiane Eddyani?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Soufiane Eddyani is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Soufiane Eddyani.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Soufiane Eddyani ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Soufiane Eddyani zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Soufiane Eddyani

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens