Solex a go go

Wilt u Solex a go go boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Solex a go go vindt u hier op deze pagina.

Kent u ze nog, de solexen van toen…? De Peperbus, de Zwanenhals en het Koffertje? Het zegt u niets? Het zijn de nostalgische fietsen mét hulpmotor uit de jaren vijftig en zestig. Met deze prachtige vervoersmiddelen (in de volksmond: ‘scheurijzers’) stellen we voor u een uniek evenement samen. Dit Avontuur op 2 Wielen vindt plaats in de omgeving van Valkenswaard. Zo leert u alsnog de solex kennen. Onze Solexperience neemt u mee op een route met heide, veel natuur en verschillende dorpjes met cafeetjes, terrasjes en bezienswaardigheden. U heeft nog nooit zoveel plezier gehad met 1 liter brandstof. Onderweg zijn er verschillende vragen en opdrachten die in het teken staan van onderlinge samenwerking. 

Met uw team van 10 personen strijdt u tegen de andere teams om de Gouden Helm. Iedereen krijgt natuurlijk de beschermende (lange) zwarte leren jas. Naar keuze draagt u een helm en een bril. Deze zijn niet verplicht omdat u een fiets berijdt met hulpmotor (20 – 60 deelnemers).

Wilt u meer weten over Solex a go go?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Solex a go go is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Solex a go go.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Solex a go go ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Solex a go go zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Solex a go go

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens