Social distancing

Wilt u Social distancing boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Social distancing vindt u hier op deze pagina.

Meneer en mevrouw de Bok zijn normaal gesproken onafscheidelijk van elkaar…

Maar in deze tijd van ‘social distancing’ nemen zij ook het advies van RIVM ter harte en nemen ruimschoots afstand van elkaar. Tijdens een ludieke entree-act zullen zij op luchtige wijze de bezoekers bij de winkels informeren over de voorgeschreven afstand tussen elkaar die minimaal in acht genomen dient te worden. 

Een luchtige act met een belangrijke boodschap! 

Meneer en Mevrouw de Bok zijn nog steeds erg graag geziene gasten! Zij zorgen voor een glimlach op de gezichten van de bezoekers.

Door het onschuldige karakter van deze typetjes accepteren de bezoekers de belangrijke boodschap en zullen sneller de 1,5 meter afstand die voorgeschreven is in acht nemen. Zeker niet opdringerig en op afstand van de bezoekers!

Wel willen we er even duidelijk bij vermelden dat ze op een ludieke manier de mensen informeren op de adviezen van de RIVM 

Wilt u meer weten over Social distancing?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Social distancing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Social distancing.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Social distancing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Social distancing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Social distancing

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens