Artiesten

Snollebollekes

Wilt u Snollebollekes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Snollebollekes vindt u hier op deze pagina.

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z’n neus te hebben doorlopen keerde hij terug in Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland’s bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller ‘Hoempapa’ uit op het album …En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen! 

2018 gaan we door met de single “Op en Neer” en deze werd opgevolgd met een unieke samenwerking met Radio538 DJ’s Coen & Sander, speciaal voor het Coen und Sander fest, werd de single “Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet” uitgebracht.

Bekend van

• Buma.NL Award 2018 Grootste Feestact

• Buma.NL Award Beste Single voor Vrouwkes

• Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury

• Party Award Populairste Partysingle voor Snollebolleke

• Party Award Populairste Partysingle voor Vrouwkes

• Party Award Populairste Act 2016

• Carnavalskneiter Radio NL voor Alaafrojack

• Nummer 2 in Ultratop 50 van Vlaanderen met Snollebolleke

• Hits o.a Vrouwkes, Snollebolleke, Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Lekker Likkie, Feestmuts, Links Rechts, Springen Nondeju en Hoempapa

Wilt u meer weten over Snollebollekes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Snollebollekes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Snollebollekes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Snollebollekes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Snollebollekes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Het feestteam

Django Wagner

La Fuente

Aanvraagformulier Snollebollekes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens