Smooth Jazz ’n Soul

Wilt u Smooth Jazz ’n Soul boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Smooth Jazz ’n Soul vindt u hier op deze pagina.

Deze professionele muzikanten, afkomstig van het  conservatorium, zetten een aangename sfeer neer voor iedere gelegenheid. Smooth Jazz ‘n Soul ideaal jazzy/swingbandje met soulinvloeden voor uw evenement, borrel, diner, bruiloft maar ook voor een intiem concert. Deze swingende groep is te boeken als DUO, TRIO of KWARTET. Met de uitstekende zangeres Hester zorgen zij voor een aangename sfeer. Door hun veelzijdigheid past dit in iedere setting, zowel op de voorgrond als de achtergrond.

**KWARTET**

Het kwartet bestaat uit gitaar, drums, contrabas en zangeres. Een complete band voor een mooi optreden! Het repertoire bestaat uit jazz, soul, lounge, bossa nova en easy-pop. Desgewenst kan iedere bezetting uitgebreid worden met een zangeres, pianist of een extra blazer.

Wilt u meer weten over Smooth Jazz ’n Soul?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Smooth Jazz ’n Soul is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Smooth Jazz ’n Soul.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Smooth Jazz ’n Soul ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Smooth Jazz ’n Soul zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Smooth Jazz ’n Soul

Gegevens van het optreden

Contactgegevens