Artiesten, Entertainment

Smartlappen zangeres Beppie Bijsient

Wilt u Smartlappen zangeres Beppie Bijsient boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Smartlappen zangeres Beppie Bijsient vindt u hier op deze pagina.

Beppie’s repertoire bestaat uit liedjes van onder andere de Zangeres zonder Naam, Adele Bloemendaal, Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Renee de Haan en Marianne Weber. Ook met de liedjes van mannelijke Nederlandse zangers weet zij wel raad…. nummers als ‘een beetje verliefd’, ’Kali’ (Karel) en ‘geef mij maar Amsterdam’ weet zij moeiteloos te vertalen naar haar eigen, unieke stijl.
Ze brengt haar liederen dan ook met verve en weet dit met een flinke dosis Amsterdamse humor te combineren tot een onvergetelijk optreden waar nog lang over nagepraat zal worden.

YouTube video

Wilt u meer weten over Smartlappen zangeres Beppie Bijsient?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Smartlappen zangeres Beppie Bijsient is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Smartlappen zangeres Beppie Bijsient.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Smartlappen zangeres Beppie Bijsient ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Smartlappen zangeres Beppie Bijsient zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Beppie Bijsient gastvrouw

Bingo Bonanza Show

Aanvraagformulier Smartlappen zangeres Beppie Bijsient

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens