Artiesten

Smartlappen duo

Wilt u Smartlappen duo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Smartlappen duo vindt u hier op deze pagina.

Smartlappen duo brengt een avondvullend feest programma met alle bekende smartlappen van toen en nu. Ze soleren als nooit tevoren, maar ook met prachtige en vaak ook hilarische duetten weten zij de gasten te boeien. Het smartlappen duo is ludiek, theatraal, humoristisch en hartverscheurend gezellig! Deze ras-artiesten zullen tijdens hun show ook het publiek proberen over te halen om lekker mee te zingen. Smartlappen duo wordt gebracht door een fantastische zanger en zangeres.

Wilt u meer weten over Smartlappen duo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Smartlappen duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Smartlappen duo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Smartlappen duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Smartlappen duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Smartlappen duo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens