Smart in the city

Wilt u Smart in the city boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Smart in the city vindt u hier op deze pagina.

Smart in the City is een vrolijke autorally die de deelnemende equipes (van uiteraard twee personen) in een kleurrijke Smart coupé door de stad Den Haag en door Scheveningen leidt. Liever een groene route dan een tocht door de drukke stad? Kies dan voor Smart door het Groene Hart, een al even verrassende rally als Smart in the City. Uw equipe rijdt een landelijke route over dijken, door de weilanden en een aantal zeer mooie, pittoreske, bezienswaardige dorpskernen. Een uniek programma waarover lang zal worden nagepraat

Wilt u meer weten over Smart in the city?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Smart in the city is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Smart in the city.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Smart in the city ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Smart in the city zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Smart in the city

Gegevens van het optreden

Contactgegevens