Artiesten

Small Talk

Wilt u Small Talk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Small Talk vindt u hier op deze pagina.

Bekendere nummers in een eigen jasje gestoken.

In 1993 ontmoetten  Emilio Helderman en Luciano Verstralen  elkaar. De twee begonnen te musiceren en al gauw  bleek dat beide heren dezelfde muzikale voorkeur hadden. Van latin tot funk, het kon en mocht allemaal.

Emilio nam de vocals voor zijn rekening en begeleidde zichzelf op gitaar. Hierdoor kreeg Luciano een ongekende vrijheid om zich op de “bassen” uit te leven. De vrijheid en tevens uitdaging maakt dat de contrabas en de fretloze akoestische bas een belangrijke invloed op de uitvoering van de muziek kregen. 

Dit bracht bij Luciano weer het muzikale plezier terug wat hij was kwijtgeraakt in de begeleidingsgroepen van bekende artiesten waar hij tot dan toe in meedraaide. Rob de Nijs, Danny Christiaan, Marco Borsato, Bennie Nijman, Rene Froger, Albert West, noem maar op. Small Talk kwam terecht in het “feesten” circuit. Hiermee kon de band zich bedruipen en wat over bleef investeren. Singles werden in eigen beheer uitgebracht. “Julliet”, “Boat on the river”, “Love me for a reason”. De laatste haalde de tipparade maar bracht niet het succes waar de band opgehoopt had.

In januari 1999 trad Oscar van Steenis in dienst van de groep. Deze free-lance percussionist had getoerd met The Tramps en Mai Tai maar had genoeg van korte tournees. Bij Small Talk werd hij “een van de drie” en zou hij zich verder kunnen ontplooien. Small Talk is een vreemde eend tussen alle popgroepen. Waarschijnlijk is dat te wijten aan het ongebruikelijke instrumentarium. Daardoor is de muziek van Small Talk moeilijk in te passen in een “programma”. De band switched van latin naar funk naar jive naar. Van alles wat ze leuk vinden.

Wilt u meer weten over Small Talk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Small Talk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Small Talk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Small Talk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Small Talk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Small Talk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens