Artiesten

SLAM! on Tour

Wilt u SLAM! on Tour boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van SLAM! on Tour vindt u hier op deze pagina.

Publieksevenement, bedrijfsfeest, Birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!

Vanaf 1 januari 2016 komt SLAM!  met een geheel vernieuwde show de beste beats door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staat garant voor een avond helemaal losgaan. 

Wat kan je verwachten?

•Een volledige LED show bestaande uit een LED wall van 4×3 m dj-booth

•2 CO2 shooters standaard geleverd bij iedere SLAM! On tour show

•2 Promotion girls/danseressen bij iedere SLAM! On tour Show

•De beste licht –en geluidsapparatuur van dit moment

•Radiocommercials in de week in aanloop naar het evenement

•Nieuwe merchandise die wordt weggegeven bij iedere SLAM! On tour Show

•Een club show op maat voor kleinere zalen

•Talloze uitbreidingsmogelijkheden o.a.: techniek uitbereiding, special effect en live artiesten

Wilt u meer weten over SLAM! on Tour?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over SLAM! on Tour is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SLAM! on Tour.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over SLAM! on Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over SLAM! on Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier SLAM! on Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens