Ski gondel 58

Wilt u Ski gondel 58 boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ski gondel 58 vindt u hier op deze pagina.

Dit is niet zomaar een ontmoeting met een ski gondel uit Tirol. Dit is Tirol zoals iedereen het wil. Gezellig, traditioneel, spannend en lekker. Of het nu winter is of hartje zomer; Peter, Heidi en Anton trakteren je op al het zoets dat het Tiroler leven u kunt brengen. Foute volksmuziek, hitsige skileraren, heerlijke chocolade, nostalgische plaatjes, lekkere drank en een vriendelijke bevolking. Kortom; deze Apres Ski duurt 12 maanden! U hoeft niet ver te reizen om dit dolle stel te zien rond trekken met hun overjarige gondel. 

Wilt u meer weten over Ski gondel 58?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ski gondel 58 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ski gondel 58.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ski gondel 58 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ski gondel 58 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ski gondel 58

Gegevens van het optreden

Contactgegevens