Sing a songs of Eurovisie

Wilt u Sing a songs of Eurovisie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sing a songs of Eurovisie vindt u hier op deze pagina.

Esther is een dame die STAAT waar ze voor STAAT! Heeft meterslange ervaring en met haar krachtige volle stem weet ze en voelt ze als geen ander aan wat er van haar verwacht wordt…. 

Ze weet op ’t moment haar repertoire zo te bepalen dat ’t een groot succes wordt…. Zo kan ze ook heel makkelijk switchen van disco , 80s , 90s tot repetoire van nu naar heerlijke “faute” meezingers als de avond daar om vraagt…. Kortom gewoon DE perfecte zangeres voor elk gelegenheid!! 

Dave is een ervaren muzikant die de klappen van de zweep wel kent. Hij heeft namelijk door de jaren heen in veel bands en duo’s gespeelt. De laatste jaren speelt Dave vormelijk solo. Zowel op verschillende feesten en chique gelegenheden. Door zijn jarenlange ervaring is Dave en allround muzikant geworden en kan hij zich gemakkelijk aanpassen aan de sfeer en evenement.

Wilt u meer weten over Sing a songs of Eurovisie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sing a songs of Eurovisie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sing a songs of Eurovisie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sing a songs of Eurovisie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sing a songs of Eurovisie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Sing a songs of Eurovisie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens