Artiesten

Sinatra Jazz Band

Wilt u Sinatra Jazz Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sinatra Jazz Band vindt u hier op deze pagina.

De Sinatra Jazz Band speelt tijdloze klassiekers en nieuwe jazz nummers. Swingende muziek van o.a. Frank Sinatra, Ray Charles, Miles Davis en Jamie Cullum

Een zanger in Sinatra stijl en een swingende band maken van iedere gelegenheid een unieke en sfeervolle ervaring.

De band bestaat uit een zanger, gitarist, contrabassist en drummer. De vier topmuzikanten hebben elk hun sporen verdiend op verschillende podia in binnen en buitenland.

Zeer geschikt voor een feest, huwelijk, receptie, diner, borrel, evenement of bruiloftsfeest!

Wilt u meer weten over Sinatra Jazz Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sinatra Jazz Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sinatra Jazz Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sinatra Jazz Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sinatra Jazz Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Sinatra Jazz Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens