Artiesten, Entertainment

SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO

Wilt u SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO vindt u hier op deze pagina.

Met zijn persoonlijkheid van Frank Sinatra, kroonde Peter Douglas zich in 1986 tot de onbetwiste winnaar van de ‘Soundmixshow’. Bijna 8 miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren!

De ongekende gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag. Zijn wereldhit ‘Stars On Frankie’, bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. 

Het 10-koppige “jazz and pop orchestra” Bosco is een allround collectief dat in 2003 werd opgericht door arrangeur, producent en trompettist Daan Bogers. De band speelde op talloze festivals, theaterpodia, evenementen en was meermaals op TV te zien en op de radio te horen.

In het 3e seizoen van The Tribute – Battle of the Bands neemt Peter Douglas samen met het Bosco Orchestra deel aan dit populaire TV Programma op SBS 6. Onder de naam Sinatra by Douglas & Bosco doen zij een gooi naar een optreden in de Ziggo Dome.

Wilt u meer weten over SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

TOTALLY SPICE

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

BEE GEES FOREVER

Ticket To Yesterday

Aanvraagformulier SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens