Artiesten

Simone

Wilt u Simone boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Simone vindt u hier op deze pagina.

Simone werd op 9 november 1987 geboren in Abcoude. Tijdens haar middelbare schooltijd was ze elke vrijdag avond te vinden op het aulapodium, zingend in de schoolband. Simone heeft haar laatste 2 jaar van de middelbare school gecombineerd met de MusicAllFactory in Tilburg.

 Vervolgens is Simone gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Zij koos hierbij de richting Musicaltheater. Tijdens en naast haar opleiding kreeg ze les van onder andere Peggy Hegeman, Jack Breijkers, Roeland Vos en Brigitte Joosten. Tijdens haar opleiding speelden ze ook een aantal voorstellingen waaronder Girlfriends, onder leiding van Jos Dom, Hierin vertolkte ze de rol van sgt. Woods. Pippin, onder leiding van Baryy Stevens, waarin ze de rol van de verteller vertolkte. Ze was soliste in History of the World, onder leiding van William Spaaij en Ad-Just Bouwman. De vliegende Hollander, onder leiding van David Verbeek, waarin ze de rol van mevrouw van Riebeek vertolkte.

Van augustus 2007 tot en met juni 2008 was Simone te zien in The Sound of Music, waar ze in het Ensemble te zien was en de Understudy van Liesl te pakken kreeg. Tijdens het tiende Musical Awards Gala werd bekend gemaakt dat Simone tot de 11 finalisten behoorde van het televisie programma “Op zoek naar Mary Poppins”. Jammer genoeg moest Simone het strijdtoneel verlaten na de vierde aflevering.

Wilt u meer weten over Simone?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Simone is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Simone.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Simone ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Simone zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Simone

Gegevens van het optreden

Contactgegevens