Silhouet knipster

Wilt u Silhouet knipster boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Silhouet knipster vindt u hier op deze pagina.

De Silhouet Knipster werkt voor grote bedrijven, tijdens personeelsavonden, congressen andere feestelijke bijeenkomsten. Zij is in staat om in ca. 3-5 minuten een gelijkend en gedetailleerd silhouet uit de vrije hand te knippen. “Als een schaduw van uw spiegelbeeld”. Een vakkundig, stijlvol en persoonlijk cadeau. Een tastbare herinnering.

Haar kunsten zijn niet alleen interessant voor de persoon die voor haar plaats neemt, maar ook voor de omstanders is een boeiend ontstaansproces.
Het proces oefent een grote aantrekkingskracht uit wat zich vertaalt in grote groepen belangstellenden.

Het silhouet wordt in een stevig kunstof mapje aan de gast overhandigd om te zorgen dat deze herinnering lang bewaard blijft.

Wilt u meer weten over Silhouet knipster?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Silhouet knipster is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Silhouet knipster.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Silhouet knipster ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Silhouet knipster zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Silhouet knipster

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens