Beurzen, Entertainment, Events, Shows

Showgirls of Magic

Wilt u Showgirls of Magic boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Showgirls of Magic vindt u hier op deze pagina.

Showgirls of Magic is een spectaculaire show waarin mooie choreografieën gecombineerd worden met waanzinnige illusies!

De meiden komen uit verschillende facetten van de entertainment branche, zij hebben elk afzonderlijk hun sporen verdiend in onder andere musicals, dinnershows, attractieparken en de illusie wereld. Samen hebben zij de krachten gebundeld en is er een uniek magic concept ontstaan waarin de kernwoorden fun, dynamiek en originaliteit centraal staan!

Showgirls of Magic richt zich op een breed publiek en is door de speelsheid van de act geschikt voor jong en oud!

YouTube video

Wilt u meer weten over Showgirls of Magic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Showgirls of Magic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Showgirls of Magic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Showgirls of Magic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Showgirls of Magic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Christian Farla

Hans Klok

Aanvraagformulier Showgirls of Magic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens