Showballet

Wilt u Showballet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Showballet vindt u hier op deze pagina.

Dans Entertainment met prachtige danseressen!
Deze groep is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ervaren en professioneel ballet. Ze dansten op diverse grote evenementen zoals de Staatsloterijshow, Innercity, optreden met sir Cliff Richard, de opening van het Jong Balie congres in de Theater-fabriek Amsterdam, de Megafestatie Beurs in Utrecht, het Holland Casino in Rotterdam en Scheveningen, etc. Door het grote en diverse repertoire en fraai afgewerkte chique kostuums zijn deze danseressen inzetbaar voor bijna elk themafeest, gala en opening!

Wilt u meer weten over Showballet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Showballet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Showballet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Showballet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Showballet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Showballet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens