Artiesten

Shary-An Nivillac

Wilt u Shary-An Nivillac boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Shary-An Nivillac vindt u hier op deze pagina.

De opvallende en gezellige Shary-An is sinds haar 13e al bezig met muziek, maar dankt haar bekendheid aan haar deelname aan The Voice of Holland. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale. Na haar doorbraak in het populaire programma bewees Shary-An met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg was. Inmiddels heeft de 25-jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles ‘Six feet under’, ‘Mr. Know It All’ en ‘Read My Book’. Haar echte radio doorbraak kwam met het nummer ‘Never Played The Bass’. In 2014 bracht Shary-An haar laatste EP onder de titel de ‘Good Girl EP’ uit.


Sinds begin 2016 liet Shary-An weer wekelijks van zich horen in het Tv-programma ‘Carlo’s TV Café´’ op RTL4. Deze optredens gaven haar weer volop inspiratie om weer zelf muziek te produceren. Sindsdien is de soulzangeres bezig met haar nieuwe project. Dit doet ze vanuit eigen beheer en krijgt dan ook de toepasselijke naam ‘Project Me’. Op 16 mei 2016 bracht Shary-An haar eerste single uit genaamd ‘Summer Of My Life’. De energieke Shary-An is klaar om te knallen in en de single ‘Summer Of My Life’ is nog slechts een startschot!

Wilt u meer weten over Shary-An Nivillac?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Shary-An Nivillac is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Shary-An Nivillac.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Shary-An Nivillac ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Shary-An Nivillac zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Shary-An Nivillac

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens