Artiesten

Sevn Alias

Wilt u Sevn Alias boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sevn Alias vindt u hier op deze pagina.

De ster van Sevn Alias is rijzende als een malle. Hij trapte de deur van de Nederlandse hiphop scene in met de release van zijn Twenty Four Sevn mixtape. Inmiddels pompt de rauwe, grimmige straatrap overal in Nederland uit de auto’s, maar Sevn zelf kijkt voor inspiratie net zo goed naar de nietsontziende trap uit Atlanta. Langzaam nemen de snoeiharde raps heel YouTube over, met als hoogtepunt de 101 Barz Zomersessie 2015, die bijna 4,5 miljoen keer werd bekeken. In januari 2016 werd hij gelanceerd tot de #1 act van Noorderslag en afgelopen zomer deed hij daar nog een tweede ronde bij op alle grote festivals. Zijn optredens op o.a. WOO HAH! en Lowlands waren simpelweg legendarisch. Probeer de tent maar eens heel te houden met deze razendsnelle flow, dwingende podiumpresentatie en gruwelijke tracks.

YouTube video

Wilt u meer weten over Sevn Alias?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sevn Alias is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sevn Alias.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sevn Alias ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sevn Alias zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Sevn Alias

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens