Serge en Draggy

Wilt u Serge en Draggy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Serge en Draggy vindt u hier op deze pagina.

De shows van Serge en Draggy zijn bedoeld voor zittend publiek in theateropstelling. Deze verrassende kindershow met Serge en Draggy is vertederend, humor en verrassend. “De geboorte van Draggy” en “Draggy’s verkleedparty” zijn shows vol humor, een beetje spanning, liedjes, veel interactie met de kinderen en natuurlijk Draggy en Teddy. Tijdsduur van de shows is ongeveer een uur.

In “De geboorte van Draggy” zit Serge al weken te wachten totdat het grote ei eindelijk uitkomt. Samen met de kinderen komt Serge erachter dat hij iets verkeerds heeft gedaan tijdens het uitbroeden. Als dat is verholpen gebeurd het. Het ei barst open…. en Draggy is geboren. Natuurlijk heeft Draggy ook een knuffel nodig. De grappige Teddy.

In “Draggy’s verkleedparty” wil Draggy zich verkleden maar per ongeluk verandert zijn hoofd in een pompoen. Gelukkig weet Serge een magische oplossing, maar daar heeft hij wel de kinderen bij nodig. Op het eind komt alles natuurlijk weer goed. Ook bij deze show is Teddy weer van de partij. Deze show is er ook in een speciale Halloween uitvoering. Draggy’s verkleedparty is uit te breiden met Darcana, die met haar echte oehoe, een grote witte python en vuur, de show echt compleet maakt. De kinderen mogen dan na de show de python van dichtbij zien of…. ermee op de foto!

Wilt u meer weten over Serge en Draggy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Serge en Draggy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Serge en Draggy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Serge en Draggy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Serge en Draggy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Serge en Draggy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens