Artiesten

Scrum

Wilt u Scrum boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Scrum vindt u hier op deze pagina.

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren. Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 12 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden.

Vanaf 2015 komt er met zanger Léon een nieuwe energie binnen de band. Dit heeft grote invloed op de muzikale richting en de look & feel. De duidelijk nieuwe koers kenmerkt zich door een volwassener geluid, waarbij Scrum garant blijft staan voor eerlijkheid, enthousiasme en energie. De singles van The Shamrock Sessions, geproduceerd door Sander Rozeboom worden in 2017 internationaal gereleased.

De band bestaat uit: Léon (zang), Marco (bas, piano, accordeon), Robin (gitaar, mandoline), Oscar (drums), Fred (bagpipes, tinwhistle) en Corné (viool, mandoline).

Wilt u meer weten over Scrum?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Scrum is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Scrum.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Scrum ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Scrum zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

WC experience

Hike

Re-Play

FM Band

Blind Date

Aanvraagformulier Scrum

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens