Artiesten

Schuurmans & Schuurmans

Wilt u Schuurmans & Schuurmans boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schuurmans & Schuurmans vindt u hier op deze pagina.

Joris en René (Schuurmans & Schuurmans) zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verassen! En geniet van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera. Van disco tot een rustige akoestische set. Door hun breed repertoire is niets te gek. En krijgt elk feest de juiste klank.

U heeft ze al kunnen bewonderen in onder andere: De Efteling, Toverland, Centerparcs, Landal Greenparks en in de bekendste dinnershow van Brabant.

Schuurmans & Schuurmans brengen op een sfeervolle wijze u en uw gasten een geweldige avond met een interactief muzikaal programma!

U hoeft nergens meer naar om te kijken. Goed klinkende muziek in een modern jasje. Het ideale duo voor elke gelegenheid.

Wilt u meer weten over Schuurmans & Schuurmans?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schuurmans & Schuurmans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schuurmans & Schuurmans.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schuurmans & Schuurmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schuurmans & Schuurmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Schuurmans & Schuurmans

Gegevens van het optreden

Contactgegevens