Uitvaart

Schuurmans & Schuurmans (uitvaart)

Wilt u Schuurmans & Schuurmans (uitvaart) boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schuurmans & Schuurmans (uitvaart) vindt u hier op deze pagina.

Wanneer een dierbaar persoon komt te overlijden, komt er veel op je af en valt er veel te regelen. Wij helpen graag met het samenstellen van een persoonlijke afscheidsdienst of ceremonie.

Het levensverhaal vertellen we onder begeleiding van akoestische gitaarklanken. Door de veelbetekenende liedjes te combineren met het verhaal zorgen we dat alles perfect bij elkaar past. Het aankondigen van sprekers behoort ook tot de mogelijkheden.

Zo zorgen we voor een uitvaart op een persoonlijke, warme en eigentijdse manier.

MEER DAN ZANGERS ALLEEN.

Wilt u meer weten over Schuurmans & Schuurmans (uitvaart)?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schuurmans & Schuurmans (uitvaart) is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schuurmans & Schuurmans (uitvaart).

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schuurmans & Schuurmans (uitvaart) ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schuurmans & Schuurmans (uitvaart) zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Schuurmans & Schuurmans (uitvaart)

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens