Schoorsteen piet

Wilt u Schoorsteen piet boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schoorsteen piet vindt u hier op deze pagina.

Een zingende Piet die je niet over het hoofd ziet.

Zie de maan schijnt, Piet gaat van schoorsteen naar schoorsteen, vóór in de schouw staan de kinderschoenen en ja hoor, daar klinken Sinterklaasliedjes. Ambiance is toch uiteindelijk waar het om gaat in de donkere maand december. Hierin voorziet Schoorsteenpiet. Hij brengt de oud-hollandse sfeer tot leven. Niet alleen met live gezongen muziek, maar ook het decor waarin hij staat sluit aan bij de fantasiewereld van het kind. Schoorsteen Piet is één van de kostuums/decors voor de theaterstellages; mobiele podia in de vorm van bijzondere kostuums. Het optreden bestaat uit live gezongen Sinterklaasliedjes. Tussen de nummers door kan de zingende Piet snoepjes uitdelen door deze door de regenpijp naar beneden te laten vallen.

De Schoorsteenpiet act is natuurlijk geschikt voor winkelcentra maar kan ook worden ingezet op scholen of op het Sinterklaasfeest van een bedrijf.

Wilt u meer weten over Schoorsteen piet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schoorsteen piet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schoorsteen piet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schoorsteen piet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schoorsteen piet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Schoorsteen piet

Gegevens van het optreden

Contactgegevens