Schilderen met chocolade

Wilt u Schilderen met chocolade boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schilderen met chocolade vindt u hier op deze pagina.

Kunst om op te vreten! Schilderen met 3 kleuren chocolade op snoeppapier. Dat wordt een héérlijk schilderij. En als het klaar is, dan eet je het op! Zo smaakt kunst nog beter! Onder begeleiding van een chocolade expert.

Bijzonderheden 

•Aan tafel(s) met stoelen/banken onder een parasol (door opdrachtgever te verzorgen) worden de schilderijen gemaakt. De drie kleuren chocolade zit in warmte rechauds. 

•Het schilderen duurt 5 à 10 minuten per schilderij. 

•Electra: minimaal 3000 watt

Wilt u meer weten over Schilderen met chocolade?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schilderen met chocolade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schilderen met chocolade.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schilderen met chocolade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schilderen met chocolade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Workshop schilderen

3d streetpainter Matthew

Aanvraagformulier Schilderen met chocolade

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens