Artiesten

Scheiss Drauf

Wilt u Scheiss Drauf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Scheiss Drauf vindt u hier op deze pagina.

Deze knotsgekke formatie maakt er een feestje van op het podium en ze zijn bereid om jullie erbij te betrekken! Gewapend met instrumenten, pullen bier en slechte grappen bezorgen zij het publiek een avond vol gezelligheid. Heb jij geen kaas gegeten van de Duitse taal? Geen probleem, dat hebben zij ook niet. Toch brengt Scheiss Drauf de bekendste Duitstalige slagers en après-ski muziek ten gehore. Verstand op nul en meezingen maar!

Wilt u meer weten over Scheiss Drauf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Scheiss Drauf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Scheiss Drauf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Scheiss Drauf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Scheiss Drauf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Edwin Evers band

Band with Benefits

Broadway

New Amsterdam Orchestra

Legends

Aanvraagformulier Scheiss Drauf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens