Scan en win

Wilt u Scan en win boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Scan en win vindt u hier op deze pagina.

De Scan & Win retailactie zorgt voor opwinding in je winkelcentrum. Deelname is eenvoudig. Door de Scan & Win kaart te scannen bij de opvallende Prijzengenerator zien je klanten direct of, en zo ja, welke prijs zij hebben gewonnen. De Scan & Win Prijzengenerator speelt een centrale rol. Als je klanten zien dat iemand iets wint, worden ze gemotiveerd om zelf ook mee te doen. We winnen nu eenmaal allemaal graag iets.

Hoe werkt het?

Alle klanten ontvangen tijdens de actieperiode een Scan & Win kaart bij besteding van een bepaald bedrag. Natuurlijk doen alle winkeliers in het winkelcentrum aan de actie mee. Heeft je klant prijs? Dan print de Prijzengenerator een voucher, met daarop alle informatie over de prijs én de winkel die de prijs aanbiedt. Naast enkele spraakmakende hoofdprijzen, zijn er sub-prijzen zoals waardebonnen, cheques en kortingsbonnen.

Cross-selling

Het zijn deze sub-prijzen die het succes van de actie bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: tweede broek halve prijs, gratis tompoezen bij besteding van 15 euro of vijf hamburgers halen, vier betalen. Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken. Zo leidt Scan & Win tot meer cross-selling en meer traffic in de verschillende winkels: de Scan & Win kaart van de bakker levert bijvoorbeeld een kortingsbon op van de slager.

Wilt u meer weten over Scan en win?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Scan en win is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Scan en win.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Scan en win ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Scan en win zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Scan en win

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens