Artiesten

Saxofonist Boris

Wilt u Saxofonist Boris boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Saxofonist Boris vindt u hier op deze pagina.

Boris is op 14 juni 1985 geboren te Amstelveen en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet. Boris was er enthousiast  en maakte snel progressie. Een jaar later mocht hij al meedoen met een tv optreden voor de 1000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Boris won vele prijzen maar al snel werd Boris minder enthousiast voor de klassieke muziek en werd de muziek een tweede leven ingeblazen toen hij 18 was. Hij hoorde Hans Dulfer’s cd en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen. Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonlessen. Hij heeft les gehad van topsaxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter. Boris treedt vanaf medio 2006 regelmatig op en beheerst de verschillende muziekstijlen zoals: House, Pop, Blues en Jazz. Hij speelt dan ook regelmatig met dj’s en verschillende bands. Hij stond onder andere al met: the Trammps en Sax Gordon op het podium en in 2007 en 2009 op het North Sea Jazz festival.

Wilt u meer weten over Saxofonist Boris?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Saxofonist Boris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Saxofonist Boris.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Saxofonist Boris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Saxofonist Boris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Saxofonist Boris

Gegevens van het optreden

Contactgegevens