Saurus

Wilt u Saurus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Saurus vindt u hier op deze pagina.

Ze zouden uitgestorven zijn. Maar deze kolossale wezens uit de prehistorie keren luidruchtig terug in de eenentwintigste eeuw. Met een oerklank stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun grote magen te vullen. Mensen springen angstig opzij, zulke grote wezens heeft niemand ooit gezien. Opgelucht haalt iedereen adem als de Saurussen een boom leegeten. Het zijn vegetariërs!

Nu hun honger is gestild durven de mensen de beesten dichter te benaderen. Speels laten de Saurussen zich bekijken, happend naar de uitgestoken handen, hun staarten zwiepend over het publiek. Dan trekken ze verder, hun koppen deinend in een ritmische cadans. Overrompeld kijkt iedereen de Saurussen na, terwijl hun muzikale klanken langzaam uitsterven…

Beschrijving;
Eén Saurus is ongeveer 5 meter hoog en 7 meter lang. Deze extreme grootte maakt de act uiterst geschikt voor grote pleinen en straten met veel publiek. De Saurussen zijn zilverkleurig, waardoor ze ook ’s avonds goed zichtbaar zijn. In de kostuums zitten geluidsinstallaties verwerkt die klanken en muzikale soundscapes afspelen.

De spelers op stelten gaan volledig verborgen  in de kolossale Saurussen. Ze bewegen op een natuurlijke en vloeiende manier, de menselijke verhoudingen zijn niet meer te herkennen.
Nieuwsgierige toeschouwers verwachten hightech onderdelen in de kostuums. Massaal volgens zij de Saurussen tot het eind van hun spel en wachten tot de beesten zijn “ontmanteld” om achter het geheim te komen.

De omvangrijke kostuums worden op een speciale stellage aan- en uitgetrokken. Dit gebeurt vaak onder grote belangstelling van het publiek.

Wilt u meer weten over Saurus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Saurus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Saurus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Saurus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Saurus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Saurus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens