Santa and his Elves

Wilt u Santa and his Elves boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Santa and his Elves vindt u hier op deze pagina.

Wanneer u Kerst entertainment zoekt voor uw winkelcentrum of bedrijf worden u al gauw de Kerstman met Kerstmeisjes aangeboden. Maar de Kerstman hééft helemaal geen kerstmeisjes, hij heeft Kerst ELFEN die hem helpen. 

Daarom kunt u bij ons de echte Kerstman met echte Kerstelfen uitnodigen in uw winkelcentrum of bedrijf. Wel moeten wij u een waarschuwing vooraf geven, want de Kerstman neemt standaard de elfen LIEF en ONTDEUGEND mee.

Door hun grappen en grollen zullen uw bezoekers veel plezier beleven terwijl ze met uw bezoekers op de foto gaan en ze lekkers uitdelen (bijvoorbeeld kerstkransjes, maar alles is in principe mogelijk).

Wilt u meer weten over Santa and his Elves?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Santa and his Elves is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Santa and his Elves.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Santa and his Elves ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Santa and his Elves zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Santa and his Elves

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens