Artiesten

Sambaband

Wilt u Sambaband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sambaband vindt u hier op deze pagina.

Een spetterende sambaband bestaande uit dames en heren. Zij brengen de warme en swingende klanken op uw feest. Doordat zij onversterkt werken kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen en dus op meerdere plaatsen verrassende Zuid-Amerikaanse ritmes laten horen.

Wilt u meer weten over Sambaband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sambaband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sambaband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sambaband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sambaband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Boomerang

Right Said Fred

Truus trut en de terlenka’s

Boston Tea Party

Veul Gère

Aanvraagformulier Sambaband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens