Salmi

Wilt u Salmi boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Salmi vindt u hier op deze pagina.

De gelukkigen die ooit wel eens in de stoel van een karikatuurtekenaar hebben gezeten kunnen zich nog ongetwijfeld de schaamte en het ongemakkelijke gevoel herinneren. Het is misschien goed te weten dat velen u zijn voorgegaan en u echt niet alleen bent in de wereld van de chronische spiegelangst en de plastische chirurgie.

Salmi tekent uw gasten zoals ze zichzelf nog nooit gezien hebben. Een getekende lachspiegel waarin de karakteristieke uiterlijkheden van uw familie, vriend of collega op komische wijze worden vastgelegd. Op verzoek tekent hij een karikatuur of een portret dat als blijvende herinnering meegenomen kan worden.

Wat dacht u van een “teken workshop” waarbij Salmi een passend ontwerp maakt en uw gasten onder deskundige en enthousiaste begeleiding zelf een karikatuur op extra groot formaat kunnen maken.

Doordat Salmi niet alleen op een vaste stek maar ook mobiel te werk kan gaan is hij werkelijk voor iedere gelegenheid in te zetten. Zijn kledij past hij aan de sfeer van het evenement.

Wilt u meer weten over Salmi?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Salmi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Salmi.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Salmi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Salmi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bajo

Hugo Freutel

Marion van de Wiel

Aanvraagformulier Salmi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens