Artiesten

Ruth Jacott

Wilt u Ruth Jacott boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ruth Jacott vindt u hier op deze pagina.

Nadat Ruth in 1986 met het VARA-team (Lisa Boray en Marielle Tromp), de eerste prijs op het Knokke Festival wint, begint het grote werk. In 1987 speelt Ruth de rol van Grisabella in de Nederlandse versie van Cats. Later speelt zij diezelfde rol nog een aantal maanden in Zwitserland. In 1989 krijgt ze de rol van Dinah in de musical A Night at the Cotton Club met o.a. Humphrey Campbell en Madeline Bell. Hiervoor ontvangt Ruth een Zilveren Harp.In 2011 start Ruth in samenwerking met V&V Entertainment een nieuwe theaterproductie Simply The Best; ruim 70 voorstellingen zijn er in de grote theaters in Nederland te zien geweest. Het theaterprogramma bestond uit liedjes van Jacott’s muzikale heldinnen uit de soul en jazz, zoals Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé.

2013 tourt Ruth Jacott door het land met de productie A Lady On Stage, in samenwerking met Albert Verlinde Entertainment. De titel is ontleend aan de prachtige moderne klassieker Quiet please, there’s a lady on stage. Een lied dat prachtig beschrijft hoe het is om als vrouw alleen op het podium te staan. Haar eigen successen wisselt ze af met de muzikale parels van andere Ladies. Geluk en verdriet, hoogtepunten en dieptepunten, meezingers en luistermomenten – het kwam allemaal langs.

Dan, in 2014 verschijnt er een nieuwe single; Verliefd Verward en later dat jaar Hou Van Mij. Ruth brengt eveneens het album Ik Adem Je In (geproduceerd door Ellert Driessen) uit. Vervolgens in 2015 komen de singles Laat Me en Iets uit.In 2017 tourt Ruth door het hele land met shows onder de naam RUTH. Ze heeft er zestig gespeeld. Ook werd er dat jaar op NPO een special uitgezonden rondom de carrière van de zangeres.

YouTube video

Wilt u meer weten over Ruth Jacott?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ruth Jacott is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ruth Jacott.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ruth Jacott ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ruth Jacott zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jennie Lena

Linda Wagenmakers

Julie Huard

Gre Parelmoer

Simone Kleinsma

Aanvraagformulier Ruth Jacott

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens