Overig Entertainment, Workshop

Rutger van den Broek

Wilt u Rutger van den Broek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rutger van den Broek vindt u hier op deze pagina.

Bakken doet hij al van kinds af aan en het is hem dus letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Als kind zat hij bij zijn moeder op het aanrecht om met alles mee te kijken en vooral om álles te proeven. Elk jaar hielp hij zijn vader met het oliebollenbakken in de schuur. Niet veel later ging hij zelf experimenteren met bakken en toen hij eenmaal op zichzelf woonde gingen alle remmen los. Het liefst bakte hij elke dag wel iets nieuws. Inmiddels heeft hij van het bakken helemaal mijn werk gemaakt en doet hij (bijna) niets anders meer dan recepten bedenken en bakken!

In de zomer van 2013 heeft hij het eerste seizoen van het populaire Omroep-MAX-programma Heel Holland Bakt gewonnen. Met zijn bruidstaart heeft hij destijds de harten van de jury gestolen en won hij de titel ‘beste thuisbakker van Nederland 2013’. Dankzij zijn winst kreeg hij onder andere een eigen bakrubriek bij Omroep Max, tekende hij bij uitgeverij Carrera Culinair voor het maken van zijn eigen bakboeken en heeft hij daarnaast heel veel leuke bakgerelateerde activiteiten mogen doen. Inmiddels heeft hij vijf bakboeken geschreven – waarvan Koekjesbijbel de nieuwste is. En een goed bewaard geheim is dat hij al bezig is met de volgende twee bakboeken. Sinds 2016 heeft hij ook een bakblog, waarop hij heel veel bakinspiratie probeert te verspreiden! Hij is nog steeds volop aan de bak dus! Naast alle receptontwikkeling geeft hij nog regelmatig bakworkshops, bakdemonstraties, ontwikkelt hij bakrecepten in opdracht en jureert hij bij bakwedstrijden.

Thuis heeft hij ruim 400 bakboeken in de kast staan en daar komt maandelijks wel een aantal bij. Hij vindt het geweldig om daarin te lezen om ideeën op te doen en verschillende recepten met elkaar te vergelijken.

Bij zijn bakrecepten – zowel op het blog als in zijn bakboeken – vindt hij het vooral belangrijk dat de baksels lekker smaken en dat de recepten duidelijk geschreven zijn, waardoor jij ze thuis ook kan maken. Het uiterlijk van baksels speelt zeker mee bij zijn recepten, maar de smaken en texturen zijn voor hem het allerbelangrijkst. Het moet een feestje in je mond zijn!

Wilt u meer weten over Rutger van den Broek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rutger van den Broek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rutger van den Broek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rutger van den Broek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rutger van den Broek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Rutger van den Broek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens