Artiesten

Royal Beat

Wilt u Royal Beat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Royal Beat vindt u hier op deze pagina.

Royal Beat, Beats it all!

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel.

Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie.  Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis. 

Wilt u meer weten over Royal Beat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Royal Beat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Royal Beat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Royal Beat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Royal Beat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Meuk

Hardcore Vibes

Donuts

Djumbo

Party Criminals

Aanvraagformulier Royal Beat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens