Artiesten

Roy Donders

Wilt u Roy Donders boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Roy Donders vindt u hier op deze pagina.

Roy Donders, de stylist van het Zuiden, is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium. Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan. Extra speciaal is Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. In 2019 verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten. Ook nam hij de kerstsingle Voor Iedereen De Allermooiste Dagen op, een duet met Corry Konings. Zonder twijfel één van de allerleukste “nieuwe” kerstliedjes sinds jaren. De zomersingle van 2020 is de vlotte maar ook licht zwoele meezinger Vakantievlam uit de pen van Waylon van der Heijden. De single Wil Je Wel Met Mij is de opvolger.

YouTube video

Wilt u meer weten over Roy Donders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Roy Donders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Roy Donders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Roy Donders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Roy Donders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Menno Aben

Pascal Redeker

XPLAIN!

Wilbert Pigmans

Ronnie Tober

Aanvraagformulier Roy Donders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens